Tijd

27 05 2008

Een paar posts geleden beloofde ik dat deze blog nieuw leven zou ingeblazen worden. Ondertussen staat er niet veel nieuws meer op, shame on me.

Mijn reden hiervoor is mijn druk schema: werken op de stage tot 18u, thuis om 19u, eten tot 20u (inclusief vertering :)), fitness van 20u tot 22u (om de twee dagen), douchen, mails en blogs checken, ogen proberen openhouden, gevecht tegen de slaap verliezen…

De tijd die ik soms overheb gebruik ik om meer informatie op te zoeken over mijn studiekeuze voor volgend jaar. Ik ben namelijk van plan om in Genk de richting Communicatie en Multimedia Design (kortweg CMD) te gaan volgen om dan na twee jaar een multimediaspecialist te worden met een academische master op zak.

Maar we gaan niet te vroeg van stapel lopen, we gaan daar eerst eens moeten langslopen en zien hoe het aanvoelt.

Dus nu weten jullie ook waarom het hier zo stil is, ik zal echter proberen (ja proberen zeg ik u) om hier af en toe iets zinnig te komen zeggen of tonen!

Tot…


Acties

Informatie

7 responses

27 05 2008
Not available at the moment. Please leave a comment after the… «

[…] I admit I’ve been inactive for a long time… Ik kamp namelijk met hetzelfde probleem als Bucht: een grandioos tekort aan tijd, […]

27 05 2008
Linji

CMD, wauw!
Veel succes met dat gevecht, aangezien ik de mensen die ik ken die daar studeren nog niet echt veel positiefs over heb horen zeggen over die famueze veelbelovende richting… :-s

27 05 2008
bucht

Zou ge mij daar eens wat meer over kunnen vertellen? Want ben altijd wat sceptisch over mensen die een richting niet goed vinden. Vaak ligt het aan hun gebrek aan motivatie!

27 05 2008
Linji

Kan u zeggen dat ik 4 mensen ken die daar met volle moed aan begonnen zijn, waarvan 1 voor een verkorte opleiding (ongeveer als voor u dan denk ik?), maar die allemaal problemen hadden met de werking van de cmd.
Gebrek aan communicatie, slechte planning, enzo zijn daar blijkbaar niet abnormaal.
Al geef ik toe dat dat waarschijnlijk overal zo is!

Misschien is het eens handig om eens te lezen op http://www.c-md.org/, daar zijn de meest objectieve meningen te vinden denk ik…

Maar ik denk wel dat iedereen zo zijn voor- en nadelen aan zijn richting heeft. Misschien zijn dit gewoon toevallig 4 mensen die alleen de negatieve kanten vertellen, ik kan gewoon zeggen dat ik er nog niet veel positiefs over gehoord heb.

28 05 2008
broodkast

zijn da uw benen op die foto? En zo ja, wie heeft diene foto dan getrokken?

28 05 2008
bucht

Nee dat zijn mijn benen niet 🙂 komt van gettyimages. Dat zijn dingen waarmee ik mij nog niet mee ga bezig houden.

5 10 2008
Fricke

Spijtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: